Skip to main content

Incasso

Wordt uw openstaande factuur niet betaald door uw debiteur?
Bij Aitan is uw vordering in goede handen.

U bent aan het juiste adres wanneer u te maken heeft met openstaande facturen, ondanks dat u reeds (meerdere) pogingen heeft gedaan om contact op te nemen met uw debiteur.

Wanneer uw zich machteloos voelt omdat uw liquide positie ongewenst onder druk komt te staan, is het tijd om actie te ondernemen en Aitan in te schakelen. Dit voorkomt dat u uw vordering op uw debiteur als verlies moet afschrijven. U heeft er tenslotte hard voor gewerkt en hebt er recht op!
Door onze ruime ervaring weten wij dat het inschakelen van een incassobureau ervoor zorgt dat de debiteur sneller overgaat tot betaling. Hoewel de communicatie en het mogelijke resultaat op korte termijn plaatsvindt, benaderen wij uw klant altijd met respect en zorgen ervoor dat uw klantrelatie niet onder druk komt te staan.
Nog een bijkomend voordeel is dat Aitan werkt op basis van No Cure No Pay. Dat wil zeggen dat wanneer er niets voor u wordt geincasseerd, u ook geen kosten hoeft te voldoen. De wettelijke incassokosten en rente (bovenop de hoofdsom) worden namelijk bij de debiteur verhaald. In een enkel zeldzaam geval kan het voorkomen dat blijkt dat uw vordering onterecht is of dat u de opdracht bijvoorbeeld tussentijds intrekt. In dat geval wordt de wettelijke vergoeding aan de opdrachtgever gevraagd. Er is geen betaling in het volledige minnelijke traject, waardoor u bij Aitan geen onnodig kostenrisico heeft.
Het is niet waarschijnlijk, maar mocht onverhoopt blijken dat incasseren niet mogelijk is, dan zullen wij u bijstaan in een eventueel gerechtelijk traject. Neem daarom contact met ons op en wacht niet te lang met het ondernemen van stappen om UW geld, waar u tenslotte recht op heeft, te ontvangen!

Waarmee kan Aitan u ondersteunen?

 • Wanneer u uw zaak voor 16:00 uur heeft ingediend, wordt dezelfde werkdag nog actie ondernomen!
 • Wij hanteren een No Cure No Pay aanpak
 • Wij behandelen uw klanten met respect
 • We bieden full service als het gaat om een geschil over de factuur en eventuele juridische ondersteuning
 • Kosten worden verhaald op de debiteur, met een slagingspercentage van 95%
 • Landelijk netwerk met één vaste contactpersoon
 • Ook voor juridisch advies bij een gerechtelijk traject
 • Wij zijn gespecialiseerd in ZZP en MKB incasso’s
 • U kunt ook bij ons terecht voor een aangepast incasso traject wanneer uw klant een particulier is.
Interesse? Selecteer dan snel uw pakket en we gaan meteen aan de slag voor u.

Bel mij terug!

Bel mij terug
0
  0
  Overzicht
  Geen abonnement geselecteerdTerug naar pagina